Termo etikete roli so namenjene predvsem označevanju izdelkov in embalaže ter izpisu logističnih podatkov. Zlasti soj primerne za označevanje paketov, ki jih pošiljamo preko paketnih služb. Pigmentiran zgornji premaz (papir občutljiv na temperaturo) omogoča tiskanje neposredno na nalepke brez uporabe TTR folij. Lepilo na samolepilnih etiketah je permanentno z odlično sprimnostjo. Etikete so navite na tulec premera 40 mm, širina role znaša 100mm ± 0,5 mm, zunanji premer role znaša 127 mm. Etikete so primerne so tudi za uporabo na tiskalnikih, ki zahtevajo premer tulca 25 mm, saj je temu prilagojeno število etiket na roli. Na kolutu je 250 etiket.
Proizvajalec: RAZNO
8,24 €
Zaloga 12
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5705831109999
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ETIKETE TERMO EKO V ROLI 100x149mm 40mm/127mm 250/1

- Termične nalepke namejnene označevanju izdelkov in embalaže
- Zlasti primerne za označevanje paketov, ki jih pošiljamo preko paketnih služb
- Pigmentiran zgornji premaz (neposreden tisk brez uporabe TTR folij)
- Premer tulca: 40 mm
- Širina role: 100 mm
- Zunanji premer role: 127 mm
- Na kolutu je 250 etiket

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.