Ne bo več potrebe po ugotavljanju identitete - preprosto prilepite etiketo z imenom. To je tisto, kar nudijo samolepilne etikete za imena. Prožnost etikete omogoča, da se premika skupaj z oblačilom in je nanj dobro prilepljena, ne da bi na vogalih odstopala ali se celo odlepila. Poleg tega Peel-Away tehnologija omoča hitro in enostavno ločevanje imenskih etiket in s tem prihrani čas pri njihovem razvrščanju in razdeljevanju na velikih prireditvah.
Proizvajalec: ZWECKFORM
44,52 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5014702000034
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ETIKETE AVERY ZWECKFORM L4785-20 80X50 SAMOLEPILNE ETIKETE

- Hitra rešitev za oblikovanje etiket za imena
- Varne za oblačila in odstranljive brez sledi
- Natiskane etikete enostavno odlepite od silikonske podlage in jih prilepite na oblačila
- Primerne za ročno pisanje ali tiskanje
- Material: acetatna svila, brez PVC

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.