Ne bo več potrebe po ugotavljanju identitete - preprosto prilepite etiketo z imenom. To je tisto, kar nudijo samolepilne etikete za imena. Prožnost etikete omogoča, da se premika skupaj z oblačilom in je nanj dobro prilepljena, ne da bi na vogalih odstopala ali se celo odlepila. Poleg tega Peel-Away tehnologija omoča hitro in enostavno ločevanje imenskih etiket in s tem prihrani čas pri njihovem razvrščanju in razdeljevanju na velikih prireditvah.
Proizvajalec: ZWECKFORM
44,52 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5014702000034
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ETIKETE AVERY ZWECKFORM L4785-20 80X50 SAMOLEPILNE ETIKETE

- Hitra rešitev za oblikovanje etiket za imena
- Varne za oblačila in odstranljive brez sledi
- Natiskane etikete enostavno odlepite od silikonske podlage in jih prilepite na oblačila
- Primerne za ročno pisanje ali tiskanje
- Material: acetatna svila, brez PVC

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.