Na prireditvah, konferencah in drugih dogodkih ne bo več potrebe po ugotavljanju identitete. Na oblačila preprosto prilepite etiketo z imenom. Samolepilne odstranljive etikete Avery Zweckform L4785-20 za imena so narejene iz acetatne svile, v velikosti 80 x 50 mm, v zavitku je 200 samolepilnih nalepk.

Oblačil se lepo oprimejo in se jih enostavno odstrani, ne da bi puščale ostanke lepila ali poškodovale oblačila (niso primerne za uporabo na usnju, svili, žametu in drugih občutljivih tkaninah). Tehnologija Peel-Away omogoča hitro in enostavno ločevanje imenskih etiket skupaj z nosilno folijo in tako prihrani čas pri njihovem razvrščanju in razdeljevanju na velikih prireditvah. Primerne so za tiskanje z laserskimi tiskalniki.

Proizvajalec: Zweckform
47,45 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5014702000034
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Etikete Avery Zweckform L4785-20 samolepilne 80x50

- hitra rešitev za oblikovanje etiket za imena
- primerne za ročno pisanje ali tiskanje
- varne za oblačila in odstranljive brez sledi
- natiskane etikete enostavno odlepite od silikonske podlage in jih prilepite na oblačila

- dimenzije: 80 x 50 mm
- barva: bela
- vrsta lepila: odstranljivo
- pakiranje: 20 listov A4 / 200 etiket
- material: acetatna svila
- za tiskalnike: črno/bel laser, barvni laser
- oblika nalepke: pravokotnik z zaobljenimi vogali
- trajnostni izdelek: podnebno nevtralno, ne vsebuje PVC
- trajnostna embalaža: narejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje
- teža: 120 g/m²

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.