Etikete za ojačitev lukenj art. 3508, fi 13 mm, preprečujejo izpadanje listov iz registratorjev. Narejene so iz okolju prijaznega polipropilena in se ne trgajo. Navite so na kolutu in pakirane v praktično škatlico.
Proizvajalec: ZWECKFORM
3,16 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4004182035085
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ETIKETE AVERY ZWECKFORM 3508 fi=13 OJAČITEV LUKENJ

  • Samolepilne etikete za ojačitev lukenj
  • Etikete se ne trgajo
  • Za ojačitev lukenj ali za popravilo strganih lukenj na listih, ki so vpeti v registrator
  • Narejene so iz okolju prijazne propilenske folije

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.