Idealnen vodoodporen kredni marker Edding E-751 z lakom je primeren za številne materiale, v zaprtih prostorih in na prostem, za barvanje, izdelavo in dekoriranje na gladkih površinah, kot so steklo, plastika, kovina. Za neomejeno ustvarjalnost pri dnevnikih in ročnem označevanju, za bleščeče rezultate. Šibek vonj črnila se hitro suši, sposobnost lakastega prekrivanja z okroglo konico 1-2 mm. Na voljo snovne barve: črna, rdeča, modra, zelena, rumena, oranžna, rjava, vijolična, roza in svetlo modra. Neprozorno črnilo je obstojno za dolgotrajne rezultate. Se hitro suši za enostaven in čist nanos; nizek vonj; sistem ventilov zagotavlja enakomeren pretok črnila.
Proizvajalec: Edding
5,35 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4004764017485
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kredni marker z lakom Edding 751, 1-2 mm

 

 

-Opozorilo: lahko povzroča draženje kože. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme z dolgotrajnimi učinki!

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.