Barvni markerji Edding 750 so primerni za pisanje po vseh vrstah površin. Naj gre za površine, ki so gladke kot steklo, hrapave kot je hrapava kovinska površina cevi ali bleščeče kot je poliran lak, lahko z markerjem edding 750 označite, zapišete nanje kar vam je pomembno. Črnilo teh markerjev je visoko pigmetno in spominja na lak. Prav zato je ta marker idealen za označevanje raznovrstnih materialov, tudi temnih. Gre za zelo vsestranski marker, ki ni namenjen le domačim mojstrom. Poleg tega je barvni marker edding 750 tudi vodoodporen in celo odporen na toploto do 400 °C.
Proizvajalec: EDDING
Izberi barvo:
4,62 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4004764018529
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Marker Edding E-750, 2-4 MM

- Oblika konice: okrogla
- Širina črte: 2 - 4 mm
- Na voljo rezervne konice
- Permanentni marker
- Vodoodporen
- Odporen na obrabo
- Odporen na temperaturo
- Odporen na svetlobo
- Se ne razmaže
- Se hitro suši
- Brez vonja

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.