Stojalo je primerno za obešanje visečih map in registratorjev. Dva predelka za obešanje zagotavljata prostor za približno 100 visečih map oz. 10 registratorjev širine 80 mm (18 registratorjev širine 40 mm). Stojalo je izdelano iz čvrstega in trpežnega jekla prevlečenega z epoksi smolo, plastični zaključki pa so ojačani s steklenimi vlakni.
Proizvajalec: DURABLE
272,50 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546301730
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka DURABLE SISTEMSKO STOJALO ZA VISEČE MAPE

- Kovinsko stojalo;
- primerno za shranjevanje 40 visečih map v vsakem nivoju (mape niso priložene!);
- kolesa (z zaklopom) za lažje prestavljanje;
- izvlečni spodnji okvir;
- velikost: 487x715x432 mm;
- navodila za montažo so priložena.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.