Mape Durable Duraplus so opremljene s klasično hitrovezno sponko, ki preprečuje premikanje listov v mapi. Mape imajo barvno zadnjo platnico, sprednja stran pa je transparentna z žepom za vlaganje naslovnice. V mapah bodo vaši zapiski varni pred nepotrebno obrabo in poškodbami. S pomočjo posebnega vložka (art. 2996) jih lahko vložite tudi v registrator. S pomočjo letvic Durable 1531 jih lahko vložite v stojala za viseče mape.V mapo lahko vpnemo do 40 listov gradiva formata A4+. Zunanje dimenzije mape so 245 x 315 mm.
Proizvajalec: DURABLE
Izberi barvo:
2,07 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4005546201467
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka DURABLE MAPA DURAPLUS (2579)

- Prednja platnica:prozorna trpežna PVC folija;
- zadnja platnica: barvna trpežna PVC folija;
- debelina folije 0,25 mm;
- prednja platnica ima žep za vlaganje naslovnice;
- vložni trak na prednji strani;
- mehanizem: hitrovezna sponka;
- primerna za vlaganje do 40 listov gradiva;
- zunanje dimenzije mape: 245 mm x 315 mm;
- s pomočjo letvic Durable 1531 jih lahko vložite v stojala za viseče mape.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.