Visokokvalitetne škarje z rezili visoke trdote, ki zagotavljajo dolgotrajno ostrino in z ergonomskim ročajem z gumijasto oblogo.
Proizvajalec: DAHLE
Izberi barvo:
8,02 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4009729066416
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka DAHLE ŠKARJE COLORID 21 CM

- Nerjaveče škarje, zelo visoke trdote;
- rezila zagotavljajo dolgotrajno ostrino;
- plastičen ročaj z gumijasto oblogo;
- del barvno usklajene linije ColorID: Novus spenjači B 2 in luknjači B 216, Dahle rezalniki 507 in linija HAN LOOP.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.