Visokokvalitetne moderne kaljene škarje za papir, odporne proti rji Dahle Color ID 54508 v trendovskih barvah z rezili visoke trdote, ki zagotavljajo dolgotrajno ostrino in z ergonomskim ročajem z gumijasto oblogo.
Proizvajalec: DAHLE
Izberi barvo:
8,09 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4009729066478
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Škarje Dahle Color ID 21 cm

- kaljene škarje, odporne proti rji
- nerjaveče škarje, zelo visoke trdote
- posebno jeklo za natančno rezanje
- rezila zagotavljajo dolgotrajno ostrino
- plastičen ročaj z gumijasto oblogo
- del barvno usklajene linije Color ID: Novus spenjači B 2 in luknjači B 216, Dahle rezalniki 507 in linija Han Loop.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.