Prostorsko varčn črno-beli laserski multifunkcijski tiskalniki Brother MFC-B7710DN TonerBenefit, nudi veliko hitrost tiskanja brez hrupa. Kompaktni tiskalnik lahko postavite na mizo, saj je tih in vas ne bo motil pri delu in med telefonskimi klici. S samodejnim podajalnikom dokumentov (ADF) lahko kopirate, skenirate ali faksirate več strani hkrati in tako prihranite čas z večstranskimi dokumenti, saj ročno podajanje papirja ni potrebno. Tonerji multifunkcijskega tiskalnika Brother TonerBenefit natisnejo do 2.000 strani, zato jih morate menjati manj pogosto. Naprava je cenovno dostopna in vsaka stran, ki jo natisnete, stane manj. Tiskalnik je že opremljen s tonerjem za do 2.000 strani izpisa, takoj lahko začnete z delom takoj. Brother podaljšana garancija: Brother izdelki so narejeni po najvišjih možnih standardih in so prepoznavni po svoji kakovosti in zanesljivosti. Ob pravilni uporabi vam bodo odlično služili.
Proizvajalec: Brother
374,43 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4977766810883
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Črno-beli laserski multifunkcijski tiskalniki Brother MFC-B7710DN TonerBenefit

- Velika hitrost tiskanja do 34 strani na minuto pri manj kot 50 dB
- Samodejno obojestransko tiskanje
- Velik 250-listni pladenj za papir; 50-listni samodejni podajalnik dokumentov (ADF)
- Vgrajeno žično omrežje
- Priložen toner do 2.000 strani* (*kapaciteta v skladu z ISO/IEC 19752).
- 3 leta garancije ob spletni registraciji
- Garancija: 2 + 1 leto z registracijo
Tonerji; potrošni material:
- veliki toner: TN-B023 (do 2.000 str.)
- boben DR-B023 (do 12.000 strani)

Gonilniki in navodila: support.brother.com/...

Podaljšanje garancije: www.brother.si/...

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.