Organsko rjavo črnilo za nalivno pero v steklenički 50 ml, v šestkotni unikatni embalaži s podstavkom, primerno tudi kot darilo. Caran d'Ache je s svojim posebnim znanjem in izkušnjami ljubiteljem pisanja z nalivnim peresom ponudil zbirko stekleničk iz neobdelanega stekla s črnilom, ki jih je navdihnila prizma.

Črnila Caran d'Ache pokažejo svoj rodovnik v škatlici, ki je vredna predstavitve njihovih intenzivnih barv: steklenice imajo obliko prizme, ki se igra z odsevi svetlobe in obogati barve, dajejo besedam dušo, besedilu pa edinstveno živahen slog.
Proizvajalec: Caran d'Ache
36,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7630002321068
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Črnilo Caran D'Ache Chromatics Organic Brown 50 ML

- steklenička s črnilom rjave barve (Organic Brown) za nalivno pero
- pokrovček s kovinskim zaključkom
- šestkotna prizma iz neobdelanega stekla
- povečan vrat stekleničke za pisala XL / LE
- embalaža: v dveh delih, pokrov in spodnji del, ki služi kot podstavek za stekleničko
- priložena naovidla za uporabo
- vsebina: 50 ml
- teža: 300 g
- zasnovano in izdelao v Švici 🇨🇭 Swiss Made
- Ref: 8011.049

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.