Univerzalna čistilna goba za bele table, ki je idealna za čiščenje močno popisanih belih tabel. Očisti tako sledi markerjev za bele table kot tudi sledi permanentnih markerjev. Idealna je za čiščenje močno popisanih magnetnih tabel. Prednost te gobe je vsekakor to, da za čiščenje ne potrebujete čistil. Pred uporabo jo je potrebno le dobro navlažiti z vodo.
Proizvajalec: FRANKEN
13,38 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4016946192668
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ČISTILNE GOBE ZA BELO TABLO FRANKEN 2/1

- Univerzalna čistilna gobica za bele table
- Primerna za magnetne in nemagnetne bele table
- Namenjena čiščenju močno popisanih belih tabel
- Očisti tudi sledi permanentnih markerjev
- Pred uporabo obvezno dobro navlažiti z vodo
- Uporaba čistilnih sredstev ni potrebna
- Mere: 70x45x95 mm
- Pakiranje vsebuje 2 gobici

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.