Platnice A4 za vezavo, sijajne, bele A4. Perfektne tako za prednje kot zadnje platnice ali v kombinaciji s prosojnimi prednjimi platnicami. Močan 250-gramski 100 % reciklirni karton. Primerno za vse aparate za vezavo z žičnimi ali plastičnimi špiralami.
Proizvajalec: FELLOWES
19,21 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 43859681068
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka CHROMO PLATNICE A4 BELA 100/1

- Platnice za vezavo Chromolux
- 250-gramski visokosijajen karton
- Format: A4
- Barva: bela
- Mere: 210x30x292 mm
- Teža: 1,56 kg
- Pakiranje vsebuje 100 platnic

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.