Majhno in priročno brisalo znamke Franken je namenjeno vzdrževanju tako belih magnetnih tabel kot nemagnetnih belih tabel. Odlikujeta ga minimalističen design ter možnost zamenjave. Ohišje je narejeno iz plastike, brisalna površina pa se opremi s koprenastimi čistilnimi krpicami, ki jih po uporabi lahko zamenjate.
Proizvajalec: FRANKEN
10,99 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4016946019217
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BRISALO ZA MAGNETNO TABLO FRANKEN

- Magnetna gobica za bele table
- Primerna za magnetne in nemagnetne bele table
- Ohišje izdelano iz plastike
- Zamenljive koprenaste čistilne krpice
- Barva ohišja: bela
- Mere: 75x45x160 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.