Majhno in priročno brisalo znamke Franken je namenjeno vzdrževanju tako belih magnetnih tabel kot nemagnetnih belih tabel. Odlikujeta ga minimalističen design ter možnost zamenjave. Ohišje je narejeno iz plastike, brisalna površina pa se opremi s koprenastimi čistilnimi krpicami, ki jih po uporabi lahko zamenjate.
Proizvajalec: FRANKEN
17,50 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4016946019217
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BRISALO ZA MAGNETNO TABLO FRANKEN

- Magnetna gobica za bele table
- Primerna za magnetne in nemagnetne bele table
- Ohišje izdelano iz plastike
- Zamenljive koprenaste čistilne krpice
- Barva ohišja: bela
- Mere: 75x45x160 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.