Kvalitetno in priročno brisalo za magnetno tablo znamke Donau, ki je opremljeno z magnetno površino, kar pomeni, da lahko brisalo / gobo odlagate na pisalni površini. Brisalo je nežno do površine, saj je narejeno iz filca. Goba je ergonomsko oblikovana, tako da se lepo prilega roki.
Proizvajalec: DONAU
1,02 €
Zaloga 16
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498049098
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BRISALO ZA MAGNETNO TABLO 110X57X25MM

- Izdelano iz posebnega materiala, ki je zelo prijeten na otip
- Magnetni sloj, ki poskrbi za oprijem na magnetnih tablah
- Spodnji del, ki je namenjen odstranjevanju zapisanega, je narejen iz filca
- Ne spraska površine magnetne table
- Ergonomska oblika
- Živa barva poskrbi, da ga ne boste nikoli izgubili iz vida
- Mere: 106 x 52 x 20 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.