Brezžične slušalke Bose QuietComfort® 45 Acoustic Noise Cancelling®, so Bose najzmogljivejše slušalke z nevtralazcijo hrupa. Lahke in udobne v priloženi trdi torbici. Delujejo čarobno. A to ni čarovnija. Glasba, podcasti in video posnetki. To so vsebine, ki jih imate radi. Zato so pri Bose zasnovali QC45 slušalke z ekskluzivno Bose tehnologijo kot je TriPort akustična arhitektura in glasnosti prilagojena ekvalizacija zvoka, vse za to, da je zvok čim bolj naraven.
Proizvajalec: Bose
Izberi barvo:
349,94 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 17817835015
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Brezžične slušalke Bose Quiet Comfort 45

- najboljše Bose slušalke z nevtralazcijo hrupa
- možnost spremljanja okolice
- Hi-Fi audio
- lahke in udobne
- mikrofonski sistem s zmanjšanjem hrupa
- trajanje baterije do 24 ur
- izdelane za celodnevno poslušanje

Brezžične slušalke Bose Quiet Comfort 45

Poslušajte samo vi!

Predstavljajte si, da ste v natrpani kavarni in poskušate brati knjigo. Preizkusite vsakega od načinov in občutite razliko, kako veliko ali kako malo okoliških zvokov boste slišali. Za najboljšo izkušnjo si nadenite kakovostne slušalke in nastavite glasnost na primeren nivo.

Delujejo čarobno. A to ni čarovnija.

Vse se je začelo z našo tehnologijo Acoustic Noise Cancelling™, rezultatom 50 let raziskav. Vgradili smo majcene mikrofone, ki neprestano merijo, primerjajo in reagirajo na okoliški hrup. Hrup je nato nevtraliziran z nasprotnim signalom, ki omogoča manj motenj in več kakovostne glasbe. Uporabite tipko na levi slušalki in izbirajte med tihim načinom za polno nevtralizacijo hrupa ali načinom zavedanja, ki vam omogoča slišati tudi zvoke okolice.

Več glasbe. In zavedanja.

Način zavedanja s pomočjo mikrofonov, ki zajemajo zvok okoli vas, predvaja te zvoke v slušalkah. To je zmes glasbe in okolice istočasno. Tako lahko slišite tudi kaj se dogaja okoli vas, a precej bolj uravnoteženo.

Hi-Fi Audio - Vaša glasba. V visoki kakovosti.

Patentirana TriPort tehnologija ”zrači” slušalke in tako dodaja globino in polnost zvoku, ne da bi bilo potrebno povečati dimenzije slušalk. Tako dobite boljši zvok iz manjših, lažjih in bolj udobnih slušalk. Aktivna ekvalizacija, ki se prilagaja glasnosti pa dodatno ojača zvok tako, da je v vsakem trenutku zagotovljena enaka kakovost zvoka, ne glede na to, kako tiho ali glasno poslušate glasbo. Nizki toni ostajajo polni tudi pri tihem poslušanju, visoki pa jasni tudi pri glasnem poslušanju.

Lahke in udobne - Udobje v podrobnostih.

Neverjetna slišna izkušnja seveda zahteva tudi izjemno udobje. Slušalke QuietComfort45 s fokusiranjem na najmanjše podrobnosti v tem oziru nadaljujejo tradicijo odličnosti. Na primer mehke blazinice brez gub, kakovostno plišasto umetno usnje in minimalna sila pritiska naglavnega traku. Pozabili boste, da jih imate na glavi, tudi po urah in urah poslušanja.
Odporne na udarce S steklenimi vlakni ojačan nylon ščiti slušalke pri padcih in vzdržuje konstantno obliko.
Zlitina zgloba Vsaka gibljiva točka na slušalkah je izdelana iz ulitih kovinskih ležajev, zato ostajajo slušalke čvrste in trajne.
Luksuzno plišasto usnje Plišasto umetno usnje blazinic in zgornjega dela naglavnega traku omogoča celodnevno udobje.

Mikrofonski sistem s zmanjšanjem hrupa - Razumljivi pogovori. Zunaj in znotraj.

Z dodajanjem še četrtega zunanjega mikrofona je izboljšano zajemanje zvoka slušalk QC45 sedaj preseglo vso konkurenco. Slušalke se fokusirajo in izolirajo vaš glas, medtem ko algoritmi za zmanjšanje hrupa filtrirajo in izločijo zunanje zvoke za bolj jasen pogovor. Vse to se dogaja v realnem času, tako da ste lahko prepričani, da je vaš glas razumljiv in jasen tudi vetrovnih ali hrupnih okoliščinah.

Baterija do 24 ur. Poslušajte dlje!

QuietComfort45® slušalke vam omogočajo daljši čas uporabe kot njihovi predhodniki, 24* ur z enim polnjenjem. Dovolj, da lahko uživate v tišini in glasbi tudi na najdaljših poletih. Napolnite jih preko USB-C priključka v do dveh urah in pol. Hitro, 15-minutno polnjenje pa vam omogoči do 3 ure poslušanja. Ali pa jih povežite s priloženim avdio kablom in poslušajte še dlje.
*Testiranje baterije je izvedlo podjetje Bose z vključeno nevtralizacijo hrupa in neprekinjenim predvajanjem glasbe na 50% glasnosti. Čas delovanja baterije bazira na tipični uporabi in se lahko razlikuje glede na način uporabe.

Aplikacija Bose Music.

Voden zagon slušalk vam omogoča enostaven začetek uporabe in vas vpelje v vse, kar vam slušalke QuietComfort® ponujajo.

Bose music app Google play      Apple store

Informacije v trenutku.

Pritisnite in zadržite večfunkcijsko tipko za dostop do glasovnega pomočnika vašega telefona.

SimpleSync™

S pomočjo tehnologije SimpleSync™ lahko vaše QC45 slušalke povežete z določenimi Bose zvočniki in soundbari za personalizirano slišno izkušnjo.

Informacije v trenutku!

Pritisnite in zadržite večfunkcijsko tipko za dostop do glasovnega pomočnika vašega telefona.


Dimenzije:
- višina: 18,4 cm
- dilžina: 15,24 cm
- globina: 7,6 cm
- teža: 240g g
Torbica:
- višina: 21,1 cm
- dolžina: 14,5 cm
- globina: 5,1 cm
- teža: 180g g
Vsebina pakiranja:
- QuietComfort® 45 slušalke
- torbica
- USB kabel 30,5 cm
- audio kabel (od 3,5 do 2,5 mm)
Ostalo:
- Bluetooth: doseg: do 9m; Verzija: 5.1
- mikrofoni: vgrajeno mikrofonsko polje za zaznavanje zvoka
- barve: črna, siva, krem bela
- plikacija: Bose Music app

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.