Brezžična miška za levičarje in desničarje Leitz Cosy SureTrack™ zagotavlja natančno sledenje na vseh površinah in ima številne možnosti povezljivosti, varnosti in prilagajanja. Zagotavlja natančno sledenje tudi na najzahtevnejših sodobnih pisarniških površinah, kot so steklo, granit, lak, marmor in les. Povežite se s prenosnim računalnikom ali mobilno pametno napravo prek tehnologije Bluetooth 3.0 ali 5.0 (Bluetooth LE) ali z namiznim računalnikom prek 2,4 GHz ključa USB-A Nano. Izbirate lahko med 1200, 2400 ali 4000 stopnjami DPI, da prilagodite hitrost kurzorja na visoko za običajno brskanje ali nizko za natančno urejanje.

Serija Cosy v slogu združuje udobje v domačem in delovnem okolju, z vrhunsko kakovostjo za ustvarjanje pozitivnega in produktivnega delovnega okolja.

Proizvajalec: Leitz
Izberi barvo:
28,67 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432129393
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Brezžična miška Leitz Cosy SureTrack

- brezžična miška za levičarje in desničarje
- primerno za osebne računalnike z ali brez Bluetooth funkcije
- Bluetooth LE in združljivo z Windows, Chrome OS, macOS in Android OS
- natančno sledenje in številne možnosti povezljivosti, varnosti in prilagajanja
- Bluetooth 3.0 ali 5.0 (Bluetooth LE) ali z namiznim računalnikom prek 2,4 GHz ključa USB-A Nano
- natančno sledenje na najzahtevnejših sodobnih pisarniških površinah: steklo, granit, lak, marmor, les ...
- nivoji 1200, 2400 ali 4000 DPI, da prilagodite hitrost kurzorja
- barve: rumena, svetlo modra, grafitno siva
- dimenzije: 10.5 x 4.8 x 18.4 cm
- priložena baterija AA
- teža: 63 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.