Blok listov namenjen uporabi na flipchart tablah in stojalih. 20 belih brezčrtnih listov 80g papirja dimenzij 68 x 99 cm ima na zgornji strani perforacijo, ki omogoča lažje trganje listov. Prav tako imajo listi na zgornji strani luknje s pomočjo katerih se listi pritrdijo na na nosilec.
Proizvajalec: Q-CONNECT
7,20 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5706002019822
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BREZČRTEN PAPIR, FLIPCHART PAPIR 68X99 20L

- Mere: 68 x 99 cm
- 80g papir
- Barva: bela
- 20 listov
- perforacija
- luknje za namestitev na nosilce

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.