DO ODPRODAJE ZALOG! Zamenljivi vložni blok za namizni koledar Ivo, ki vsebuje tedenski planer za leto 2022. Tedenski planer je razprostrt na dveh straneh. Zgornja stran je opremljena s koledarjem tekočega preteklega in prihajajočega meseca ter prostorom za pisanje opomb, spodnji del pa je opremljen z datumi tekočega tedna in prorom za načrtovanje dnevnih obveznosti.
Proizvajalec: RAZNO
3,12 €
2,50 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3831122101651
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BLOK VLOŽNI ZA NAMIZNI KOLEDAR IVO 2022

- vložek za namizni koledar Ivo
- označeni prazniki SLO, A, I, CRO, H, D, lunine mene
- mere: 29,5 x 11 cm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.