Kakovostna samostoječa bela magnetna tabla Bi-Office s pisalno površino 70 x 102 cm opremljena s kolesi za lažje premikanje in mehanizmom za nastavljanje višine table.
Proizvajalec: BI-OFFICE
230,86 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5603750501008
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BI-OFFICE TABLA SAMOSTOJEČA MAYA MOBILE 70x102 cm

- za pisanje se uporabljajo markerji za bele magnetne table
- magnetna pisalna površina je vpeta v lahek aluminijast okvir
- tabla je opremljena z nastavljivim vpenjalnikom pisalnih blokov na dimenziji A1 in Euro velikosti
- dimenzije površine table 70 x 102 cm
- nastavljiva po višini do 180 cm
- polica za spisala po celotni širini
- stojalo sive barve
- brez izvlečnih odlagalnikov za popisane liste

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.

Kupci so kupili tudi