Najbolj popularna serija tabel blagovne znamke Bi-office je nadgrajena. Tako so table serije Maya z emajlirano površino opremljene z originalnim drsnim nosilcem za pisala. Uporabnik lahko nosilec enostavno prestavlja in ga nastavi tako, kot mu najbolj ustreza. Zaradi zaobljenih vogalov in inovativne oblike je nosilec za pisala tudi varnejši, saj nima ostrih robov.
Proizvajalec: BI-OFFICE
101,93 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5603750541677
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BI-OFFICE BELA TABLA MAYA TOP PRO 60x90

- dimenzije: 60x90 cm 
- emajlirana jeklena površina table 
- magnetna površina 
- izredno gladka 
- aluminijast okvir nove generacije 
- vogali okvirja s svojo obliko dajejo tabli posebno stabilnost 
- priložen pribor za montažo in stilska drsna polica za pisala 
- 25 let garancije na površino pri običajni uporabi 

Kako podaljšati življenjsko dobo bele magnetene table? 

Pred prvo uporabo očistite vašo tablo s čisto krpo, ki ste jo nekoliko navlažili z Bi-Office čistilom za bele magnetne table. Nato sperite krpo, ponovno orišite tabli in jo na koncu osušite s čisto krpo. Gre za enostaven, a zelo pomemben postopek, ki bo podaljšal življenjsko dobo vaši tabli. 

Redno čiščenje 

Tablo je potrebno po uporabi očistiti. To opravimo, ko se sledi markerjev popolnoma osušijo z gobico ali krpicami za čiščenje belih magnetnih tabel. Če je na tabli ostalo še kaj črnila, ga prekrijte z novo črto markerja za belo tablo. Če pa gre za večje površine, po tem uporabite sprej za čiščenje belih magnetnih tabel. Torej, če belo tablo uporabljate dnevno, poskrbite za njeno temeljito čiščenje vsaj 2x tedensko. Če so zapisi na tabli ostali več kot 2 dni, po tem je smiselno za čiščenje uporabiti sprej za čiščenje belih magnetnih tabel. Poskrbite tudi za gobice s katerimi čistite belo magnetno tablo. Tudi te potrebujejo vzdrževanje. Preprosto jih operite z milnico in toplo vodo ter počakajte, da se te posušijo, preden jih ponovno uporabite. 

Česa ne počnite: 

- ne uporabljajte kemičnih svinčnikov ali ostrih predmetov na beli magnetni tabli, saj ti lahko trajno poškodujejo površino table; 
- za čiščenje ne uporabljajte abrazivnega čistila ali čistila za steklo; 
- voda ni primerna za čiščenje bele magnetne table. 

Kako odstraniti sledi alkoholnega markerja na beli magnetni tabli? 

https://www.youtube.com/watch?v=gnahC3KPE08 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.