Šolska beležka A6 formata iz linje IFB 2019 je opremljena s 40-timi črtami listi. Primerna za kratke zapiske. Vsekakor nekaj, kar morajo imeti "fani" Luke Dončića.
Proizvajalec: RAZNO
1,25 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838884056472
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BELEŽKA A6 IFB 2019, ČRTE 9 MM, 40L, SORTIRANI MOTIVI

- Kakovosten 80 g papir
- Trpežna platnica s košarkarskimi motivi
- Format: A6
- Črtna
- 40 listov
- Sortirani motivi

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.