Kakovostne barvice priznanega nemškega proizvajalca pisal Staedtler. Intenzivne barve, ergonomska oblika, s prostorom za ime otroka. Enostavno čarobne barvice, ki jih boste oboževali.
Proizvajalec: STAEDTLER
29,12 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007817028599
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BARVICE STAEDTLER 157 M36 ERGOSOFT KOV.ŠK. 36/1XXX

- Barvni svinčnik z ergonomsko trikotno obliko za sproščeno in enostavno pisanje
- prostor za vpis imena
- izredno odporne proti lomljenju zaradi posebno lepljene konice svinčnika
- 36 živih barv
- lakirana površina z okolju prijaznim lakom
- les iz certificiranih, trajnostno upravljanih gozdov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.