Ekološka izbira barvic Stabilo Green Colors set 24 barv, za šolo ali dom. Stabilo je okoljsko ozaveščeno podjetje, pionirsko na področju trajnosti s svojo družino pisalnih pripomočkov Stabilo Green. Šestkotna oblika z mat prevleko, preprečuje drsenje, šesterokotnih barvic, z zelo odporenim svincom in intenzivnim barvnim nanosom. Izdelane so iz 100 % certificiranega lesa FSC® certifikat C106072 (Forest Stewardship Council), pridobljenega iz trajnostnih gozdov.
Proizvajalec: Stabilo
11,14 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4006381390682
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Barvice Stabilo Green Colors set 24/1

- izdelane iz 100% FSC certificiranega lesa
- cetrifikat FSC C106072
- zelo odporen svinec z intenzivnim barvnim nanosom
- šestkotna oblika z mat prevleko, ki preprečuje drsenje
- debelina konice: 3 mm
- na voljo v 24 barvah
- ekološka izbira za šolo ali dom
- dimenzija: 0.86 x 16.99 x 20.8 cm
- teža: 127 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.