Mehke nelomljive akvarelne barvice Maxi velikosti. Zaradi debelejše oblike se jih bodo najbolj razveselili mlajši otroki, ki šele vstopajo v svet risanja. Mehka nelomljiva mina iz štirikratnega lakiranega lesa kalifornijske cedre poskrbi za čiste in natančne linije kot tudi ekonomično uporabo.
Proizvajalec: CARAN D'ACHE
28,33 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 7630002307109
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Barvice Caran D'Ache Fancolor Maxi School Line, set 12/1

- Akvarelne barvice šesterokotne oblike
- Odlična prekrivnost in odlična svetlobna obstojnost
- Tip mine: les cedre, nelomljiva mina, premer 2.8 mm
- Certifikati: Premium FSC®, CE EN71
- 12 barvic v kartonski embalaži
- Izdelano v Švici

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.