Klasične izredno kvalitetne trpežne lesene barvice Jolly Classic namenjene kreativnemu ustvarjanju v šolah, podjetjih in prostem času. Barvice so šestkotne oblike, nelomljive, z debelino mine 3,8 mm, v živih intenzivnih dobro prekrivnih barvah. Pakirane so v praktično robustno kovinsko embalažo. V paketu je 12 barvic različnih barv.
12,44 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 9014400009069
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BARVICE JOLLY KINDERFEST 1/12 V KOVINSKI EMBALAŽI

Barvni svinčniki Jolly v živih intenzivnih barvah. Komplet 12 šestkotnih barvic.

- lesene šestkotne barvice
- debelina barvice 8 mm
- debelina mine 3,8 mm
- dolžina barvice 18 cm
- barvice so nelomljive
- izredno žive dobro prekrivne intenzivne barve
- praktična kovinska embalaža
- v paketu je 12 barvic

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.