Profesionalne permanentne barvice Caran d'Ache Pablo, serije; Collections Artist & Professional, najvišje kakovosti, tudi za najbolj zahtevne uporabnike. Možnost nanosa na različne podlage. Mehka nelomljiva mina iz 4x lakiranega lesa kalifornijske cedre poskrbi za čiste in natančne linije kot tudi ekonomično uporabo. Začutite moč pigmentov, ki sproščajo ustvarjalni duh. 18 permanentnih barvic v kovinski embalaži s premium FSC® certifikatom.

> Prenesi PDF barvno lestvico Pablo.

Proizvajalec: Caran d'Ache
43,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7610186093180
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Barvice Caran d'Ache Pablo Permanent FSC box set 18 barv

- Caran d'Ache serija Collections Artist & Professional
- permanentne barvice šesterokotne oblike; odlična prekrivnost in svetlobna obstojnost
- tip mine: suha, les cedre, nelomljiva mina, premer 3.8 mm
- premium FSC® certifikat
- 18 barvic v kovinski embalaži
- izdelano v Švici

Barvna lestvica: Pablo

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.

Kupci so kupili tudi