Barvica Museum Aquarel ni le akvarelna barvica, temveč tudi akvarel v obliki svinčnika. Barvice Caran d'Ache Museum Aquarel so razvite in izdelane v delavnici v Ženevi v tesnem sodelovanju z mojstri akvarela. Zaradi njihove izjemno tanke kakovosti so odlični tako za akvarelno slikanje kot za umetniško risanje.

Barvice Museum Aquarelle podjetja Caran d'Ache, so med najboljšimi akvarelnimi barvicami, skoraj brez konkurence. Visoka koncentracija izjemno finih pigmentov z odlično topnostjo v vodi je primerljiva celo z najboljšimi umetniškimi akvareli, kaj šele z akvarelnimi baricami.
Proizvajalec: Caran d'Ache
349,99 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7630002335461
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Barvice Caran d'Ache Museum akvarel Standard FSC 76+2 barv

Več kot 100 let izkušenj združenih v enem izmed izdelkov vodilnega švicarskega proizvajalca Caran D'Ache, ki navdihuje ljubiteljske in profesionalne umetnike, ter zagotavlja vrhunske voščenke, barvice, svinčnike, barve, čopiče...

- najkakovostnejši cedrov les s certifikatom FSC™
- mat zaključek, šestkotna oblika, mat pokrovček zvesto povzema barvo svinčnika
- identifikacijska številka barve
- oznaka svetlobne obstojnosti
- v vodi topen, mehak, gladek, močana minca
- premer Ø 3,8 mm za čiste in natančne črte
- največja pokrivna moč
- izjemno visoka koncentracija pigmenta

Tehnike uporabe
Suho ali mokro risanje na vse medije (papir, karton)
Akvarel, pralna risba, senčenje
Za natančne črte, izpiranje ali zamegljevanje
Ko moker čopič povlečemo po sledovih barvic, je barva, ki se razprši v vodne lužice, sijoča in bleščeča. Uporabljajte jih skupaj z akvarelnimi barvami za nanašanje zelo finih podrobnosti na svoja dela ali pa jih uporabljajte samostojno, saj lahko z istim svinčnikom nanesete tako zelo razredčeno barvo kot tudi zelo debele in drzne nerazredčene sledi.

Pravni standardi
- zasnovano in izdelao v Švici 🇨🇭 Swiss Made
Ref. 3510.376

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.