Bankers Box® System škatla za dokumente je narejena iz FSC 100% recikliranih materialov in jo je mogoče v celotireciklirati. IastFold® sistem omogoča hitro sestavljanje. Škatla je na voljo v modro beli barvni kombinaciji.
Proizvajalec: RAZNO
3,07 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 43859562626
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BANKERS BOX ® SYSTEM ARHIVSKA ŠKATLA A4/200 KARTON

- Izdelana iz troslojne 390-gramske valovite lepenke tipa B
- Ne vsebuje kislin (pH vrednost približno 7,5)
- Širina hrbta: 200 mm
- Kapaciteta: do 2000 listov 80-gramskega papirja ali dva A4/75 registratorja in dva A4/50 registratorja
- Možnost pokončne in hrbtne postavitve
- Notranje mere: Š200 x V315 x D260mm
- Zunanje mere: Š206 x V327 x D265 mm
- Enostavna za sestavljanje
- FSC certifikat (papir iz okolju prijazne izrabe gozdov)

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.