Kakovostne arhivske škatle Donau iz 390-gramskega valovitega kartona so namenjene shranjevanju različnih dokumentov, zlasti pa so primerne za shranjevanje arhivskih škatel z dokumenti.
Proizvajalec: DONAU
4,43 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498109938
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ARHIVSKA ŠKATLA ZA 6 REGISTRATORJEV

- Izdelane iz 450-gramskega troslojnega valovitega kartona
- Brez kislin (pH ~7,5)
- Tip valovitega kartona: C
- Kapaciteta: 6 škatel s hrbtiščem širine 80 mm, ali 5 škatel s hrbtiščem širine 100 mm ali 4 škatel s hrbtiščem širine 120 mm ali dveh škatel s hrbtiščem širine 155 mm + 1 škatle s hrbtiščem širine 200 mm ali dveh škatel s hrbtiščem širine 200 mm + ene škatle s hrbtiščem širine 100 mm
- Ojačano dno in ročaja omogočajo lažje in zanesljivejše rokovanje tudi ko so škatle polne registratorjev oz. arhivskih škatel
- Nesnemljivi integrirani pokrov
- Namenske luknje na dnu in na pokrovu omogočajo navpično zlaganje škatel eno na drugo
- Sestavljanje je enostavno
- FSC certifikat (papir izdelan iz lesa pridobljenega po načelu trajnostnega gospodarjenja z gozdom)
- Mere: 370 x 558 x 315 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.