Kakovostne arhivske škatle Donau A4 formata iz 390-gramskega valovitega kartona so namenjene shranjevanju različnih dokumentov.
Proizvajalec: DONAU
0,81 €
Zaloga 4
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498109457
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ARHIVSKA ŠKATLA A4/80

- Izdelane iz 390-gramskega troslojnega valovitega kartona
- Brez kislin (pH ~7,5)
- Tip valovitega kartona: B
- Kapaciteta: do 800 listov 80-gramskega papirja
- 5 lukenj za lažje izvlečenje in 5 stranic, na katere lahko pišete
- Možnost vlaganja po dolgem in kratkem robu
- FSC certifikat (papir izdelan iz lesa pridobljenega po načelu trajnostnega gospodarjenja z gozdom)
- Format: A4
- Mere: 80x340x297 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.