Kvalitetna škatla za arhiviranje s pokrovom priznane blagovne znamke Donau je izdelana iz troslojne 390-gramske valovite lepenke.
Proizvajalec: DONAU
1,06 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498109815
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ARHIVSKA ŠKATLA A4/120 KARTON

- Izdelana iz troslojne 390-gramske valovite lepenke tipa B
- Ne vsebuje kislin (pH vrednost približno 7,5)
- Širina hrbta: 120 mm
- Kapaciteta: do 1000 listov 80-gramskega papirja
- Vsebuje 5 rež za lažje rokovanje
- Možnost pokončne in hrbtne postavitve
- Mere: 120 x 340 x 297 mm
- Enostavna za sestavljanje
- FSC certifikat (papir iz okolju prijazne izrabe gozdov)

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.