Kakovostne arhivske škatle Donau iz 390-gramskega valovitega kartona so namenjene shranjevanju različnih dokumentov, zlasti pa so primerne za shranjevanje arhivskih škatel z dokumenti.
Proizvajalec: DONAU
5,65 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498109990
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ARHIVSKA ŠKATLA 6 REGISTRATORJEV - VELIKA

- Izdelane iz 490-gramskega troslojnega valovitega kartona
- Brez kislin (pH ~7,5)
- Tip valovitega kartona: C
- Kapaciteta: 6 škatel s hrbtiščem širine 80 mm, ali 5 škatel s hrbtiščem širine 100 mm ali 4 škatel s hrbtiščem širine 120 mm ali dveh škatel s hrbtiščem širine 155 mm + 1 škatle s hrbtiščem širine 200 mm ali dveh škatel s hrbtiščem širine 200 mm + ene škatle s hrbtiščem širine 100 mm
- Ločen pokrov
- Sestavljanje je enostavno
- FSC certifikat (papir izdelan iz lesa pridobljenega po načelu trajnostnega gospodarjenja z gozdom)
- Mere: 363 x 545 x 317 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.