Kakovostne arhivske škatle Donau iz 390-gramskega valovitega kartona so namenjene shranjevanju različnih dokumentov, zlasti pa so primerne za shranjevanje arhivskih škatel z dokumenti.
Proizvajalec: DONAU
5,65 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498109990
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ARHIVSKA ŠKATLA 6 REGISTRATORJEV - VELIKA

- Izdelane iz 490-gramskega troslojnega valovitega kartona
- Brez kislin (pH ~7,5)
- Tip valovitega kartona: C
- Kapaciteta: 6 škatel s hrbtiščem širine 80 mm, ali 5 škatel s hrbtiščem širine 100 mm ali 4 škatel s hrbtiščem širine 120 mm ali dveh škatel s hrbtiščem širine 155 mm + 1 škatle s hrbtiščem širine 200 mm ali dveh škatel s hrbtiščem širine 200 mm + ene škatle s hrbtiščem širine 100 mm
- Ločen pokrov
- Sestavljanje je enostavno
- FSC certifikat (papir izdelan iz lesa pridobljenega po načelu trajnostnega gospodarjenja z gozdom)
- Mere: 363 x 545 x 317 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.