Kvalitetna arhivska škatla s snemljivim pokrovom priznane blagovne znamke Donau je izdelana iz troslojne 490-gramske valovite lepenke.
Proizvajalec: DONAU
3,52 €
Zaloga 5
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498110057
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ARHIVSKA ŠKATLA ZA 6 REGISTRATORJEV 522X351X305

- Izdelana iz troslojne 490-gramske valovite lepenke tipa C
- Ne vsebuje kislin (pH vrednost približno 7,5)
- Vanjo lahko shranimo 6 arhivskih škatel formata A4 širine 80 mm ali 5 arhivskih škatel formata A4 širine 100 mm ali 4 arhivske škatle formata A4 širine 120 mm ali 2 arhivski škatli formata A4 širine 155 mm in 1 arhivsko škatlo formata A4 širine 200 mm ali 2 arhivski škatli formata A4 širine 200 mm in 1 arhivsko škatlo formata A4 širine 100 mm
- Snemljiv pokrov
- Enostavna za sestavljanje
- FSC certifikat (papir iz okolju prijazne izrabe gozdov)

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.