Kvalitetna arhivska škatla s snemljivim pokrovom priznane blagovne znamke Donau je izdelana iz troslojne 490-gramske valovite lepenke.
Proizvajalec: DONAU
8,02 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498110057
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ARHIVSKA ŠKATLA ZA 6 REGISTRATORJEV 522X351X305

- Izdelana iz troslojne 490-gramske valovite lepenke tipa C
- Ne vsebuje kislin (pH vrednost približno 7,5)
- Vanjo lahko shranimo 6 arhivskih škatel formata A4 širine 80 mm ali 5 arhivskih škatel formata A4 širine 100 mm ali 4 arhivske škatle formata A4 širine 120 mm ali 2 arhivski škatli formata A4 širine 155 mm in 1 arhivsko škatlo formata A4 širine 200 mm ali 2 arhivski škatli formata A4 širine 200 mm in 1 arhivsko škatlo formata A4 širine 100 mm
- Snemljiv pokrov
- Enostavna za sestavljanje
- FSC certifikat (papir iz okolju prijazne izrabe gozdov)

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]arker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.