Odličen aparat za preverjanje denarja, s katerim lahko preverjate bankovce in kreditne kartice znamke Tip-Top Office z izjemnim razmerjem med ceno in kakovostjo.
Proizvajalec: TIP TOP
33,46 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3871284043031
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APARAT ZA PREVERJANJE DENARJA MT-600 UV 6W

- Aparat za preverjanje denarja z UV svetlobo (2x6W sijalka + bela 4W fluorescentna sijalka)
- Z njim lahko preverjate bankovce in kreditne kartice
- Elektronski zagon
- Z vgrajeno vklopno-izklopno funkcijo
- Napajanje: 220-240V
- Mere: 195x82x82 mm
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.