Vrhunsko opremljena rinčna mapa za dokumente, izdelana iz imitacije usnja. Mapi sta priložena blok za pisanje in kalkulator.
Proizvajalec: ALASSIO
40,70 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4021068300402
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Alassio Mapa za dokumente RICCIONE

- Kvalitetna rinčna mapa za dokumente formata A4 (imitacija usnja) z bogato opremo
- Vsebuje kalkulator in blok za pisanje
- Mapa je opremljna tudi z žepom za mobilni telefon, šestimi rež za kartice in tremi zankami za pisala.
- Odstranljiva mehanika s štirimi rinkami
- Predal za dokumente formata A4
- Dodatna dva predala za dokumente formata A4 z zapiranjem na zunanji strani
- Mere: 285 x 357 x 45 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.